Nieuwste blog artikelen in de blog groep Algemeen

 • van Schayck
 • Eigen student eerst

  14 juni 2018
  De vereniging Beter Onderwijs Nederland (BON) kakelt bij monde van haar roerganger Ad Verbrugge dat de snelgroeiende internationalisering en verengelsing van ons universitaire onderwijs leidt tot inferieure kwaliteit. BON is zo betrokken en bezorgd, dat zij naar de rechter is gestapt. BON zegt: universiteiten die in het Engels onderwijs geven, die verwaarlozen onze bloedeigen Nederlandse cultuur en het zal slecht aflopen met de student die Engels praat tijdens zijn studie. Nooit zal die student op niveau kunnen communiceren na zo’n Engelstalige opleiding. BON...
 • WETENSCHAP VAN DE ZIEL – Does it sound better now?

  14 juni 2018
  Recently, the usage of English as the main language of Maastricht University has been disapproved by some noisy intellectuals who are frequenting talkshows for the elderly. According to these gurus, Dutch universities should stick to the Dutch language, especially in case of studies such as psychology.
 • wikimedia_us_army_53425_jbb_passport_program_provides_worldwide_experiences_verkleind.jpg

  De voordelen van de internationalisering in het hoger onderwijs

  4 juni 2018
  door: 
  Reinold in General
  De internationalisering van het hoger onderwijs hangt nauw samen met gevoelige onderwerpen in de samenleving. Gezien de voortdurende discussie over de uitdagingen van de internationalisering van het hoger onderwijs, is het belangrijk om terug te denken aan de vele voordelen, zoals ook bevestigd door de huidige academische literatuur.
Abonneren op Blog