Nieuwste blog artikelen in de blog groep Algemeen

 • Sophie Thijs

  Werken met multiprobleem gezinnen

  22 mei 2017
  Als een familie therapeut in een ambulante setting zie ik verschillende psychiatrische stoornissen in ‘multiprobleem’ gezinnen. Ik werk specifiek met gezinnen die niet alleen aan elke vorm van aandoeningen lijden, maar ook worden beïnvloed door lichte verstandelijke beperkingen.
 • Mariëlle Vaneman

  Waarom bedrijven tegenwoordig kiezen voor digitale coaching

  14 maart 2017
  Veel bedrijven maken gebruik van professionele coaching voor hun medewerkers. Het beschikken over goed presterende, gezonde en tevreden medewerkers is voor hen de sleutel tot succes. In dit artikel lees je waarom bedrijven in de 21 e eeuw de voorkeur geven voor digitale coaching in plaats van de traditionele coaching op locatie.
 • Linda Reumers

  Leiderschap in moeilijke tijden

  9 februari 2017
  Ik ben er zeker van dat iedereen ziet hoe onze omgeving de laatste jaren is veranderd en hoe veranderingen in onze samenleving aantonen dat dit de komende periode nog zal voortduren. En ik weet zeker dat velen van ons zich hierbij ongemakkelijk voelen. Ongemakkelijkheid omdat we met uitdagingen te maken hebben, die we tot nog toe niet, of niet in deze mate, ervaren hebben. Hoe gaan we hier mee om?
 • Combating organised crime_MLR blogs

  Waarom het ontnemen van crimineel vermogen zo problematisch is

  16 januari 2017
  Op maandag 9 januari 2017 promoveerde Edwin Kruisbergen aan de VU te Amsterdam op het proefschrift Combating Organized Crime; a study on undercover policing and the follow-the-money strategy . Met betrekking tot voordeelsontneming concludeerde Kruisbergen dat nog geen vijfde deel van het totaal bedrag dat het Openbaar Ministerie probeert te vorderen van veroordeelde personen uiteindelijk in de schatkist belandt. Daarmee bevestigde hij wat al in eerdere onderzoeksrapporten was vastgesteld, namelijk dat de opbrengsten van de ontnemingswetgeving ver achterblijven...
Abonneren op Blog