Studentenbanen aan de UM

Voor studenten van de UM zijn er verschillende banen bij de Universiteit Maastricht. Deze variëren van het organiseren van de introductieweek, fotograferen en schrijven voor onze Social Media tot het voorlichten van middelbare scholieren.

Werken voor het Promoteam Universiteit Maastricht

Vind je het leuk om middelbare scholieren (en eventueel bachelor studenten) voor te lichten over de Universiteit Maastricht? Wil je helpen bij hun studiekeuze? Laat jedan trainen om de universiteit te vertegenwoordigen op informatiebeurzen en wervingsactiviteiten. 

 Kom werken bij het Promoteam en wordt een Ambassador voor de UM

Werken voor de INKOM

De INKOM is de introductieweek van de UM en Zuyd Hogeschool. Studenten van de UM werken samen met studenten van de Hogeschool om dit grote studentenevenement te realiseren. Daarvoor zijn veel mensen nodig. Van de crew die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt, de techno’s, mentoren tot het bestuur (de zogenoemde werkgroep).

Meer over de INKOM    

Werken voor het Student Project Team

Het Student Project Team (SPT) vormt een brug tussen alle UM studenten en het management van de universiteit. Het SPT bestaat uit vier gemotiveerde studenten en wordt jaarlijks in september door een nieuw team opgevolgd.

Wil je deel uitmaken van dit belangrijke team? Stuur een mail naar: studentprojectteam@maastrichtuniversity.nl

Lees meer over het SPT

Werken bij het Studenten Service Centrum (SSC)

Bij het SSC is regelmatig werk voor studenten.

Check de actuele vacatures in de UM Vacancy board    

Werken via detacheringsbureau InterUM

InterUM is er speciaal voor studenten van de UM die zich willen oriënteren op hun toekomstig vakgebied en ervaring willen opdoen. Niet zomaar een bijbaan dus. InterUM bemiddelt onder andere in de volgende functies: studentmedewerkers, onderzoeksassistenten, surveillanten, administratief en secretarieel personeel, receptiemedewerkers en enquêtrices.

 Schrijf je in via www.interum.eu