Oude agenda

  • 10 feb
    10:00 - 15:30

    FAIR essentials workshop

    Schrijf je nu in voor een start-up training over FAIR Essentials! Deze online FAIR Essentials workshop biedt beginnende onderzoekers de perfecte gelegenheid om kennis te maken met FAIR-datamanagementpraktijken en daarnaast leer je praktische vaardigheden om je onderzoeksdata FAIR te maken.

  • 09 feb
    15:30 - 17:00

    RDM community experts meeting - online

    Schrijf je in voor de volgende online bijeenkomst van de RDM-community experts! De afgelopen bijeenkomsten waren een succes! Nu organiseren we elke tweede dinsdag van de maand een bijeenkomst. De eerstvolgende vindt plaats op 9 februari 2021.

  • 12 jan
    15:00 - 17:00

    RDM experts bijeenkomst - online

    Neem deel aan onze Research Data Management experts bijeenkomsten en wissel RDM kennis, ervaringen en aanpak uit met RDM specialisten van Maastricht University en MUMC+.

    Samen met RDM experts van de universiteit en het academisch ziekenhuis worden de behoeften van onderzoekers van de verschillende...

  • 25 okt
    09:00 - 13:45

    UM Open Science evenement

    Op vrijdag 25 oktober vindt een UM Open Science evenement plaats. Rianne Letschert zal het evenement starten met de officiële ondertekening van de San Francisco Declaration on Research Assessment (DORA).