9 maart 2020
AlumnInspiratie

Twee ambitieuze vrouwen met een missie

Maak kennis met UM-alumni die hun baan combineren met een bijzondere hobby, creatief project, enzovoorts! Deze keer: de succesvolle beweging Unleash Today, die jonge vrouwen die net zijn afgestudeerd en aan hun eerste baan beginnen, in hun kracht zet. Het is opgericht door alumni Kate Surala en Sarah Wagner. Kate vertelt je er meer over.

‘The sky is the limit’

‘‘Ik zou Sarah en mezelf omschrijven als ‘twee millenials onder de 30 gedreven door hun carrière’. Sarah werkt in Beijing als projectmanager, ik werk in Londen als partner en Chief Compliance Officer bij een groeiend onderzoeksbureau voor investeringsvermogen. Wie weet hoe onze levens eruitzien over 10 jaar? The sky is the limit! Voor wat betreft de toekomst van Unleash Today hopen we dat we later in staat zijn om advies te geven over de balans vinden tussen je carrière en gezin. Bijvoorbeeld: hoe ga je terug naar je werk na je zwangerschap, en hoe kun je aan je loopbaan blijven werken in je dertiger jaren? Voor nu willen we alle jonge vrouwen en alumni van de Universiteit Maastricht meegeven: ontketen jezelf en wees jezelf. Altijd. Verander niet zodat mensen je aardig vinden. De juiste mensen zullen je waarderen, je optillen en blij zijn met wie je echt bent!’’

 

Tekst: Milou Schreuders

Meer weten over Kate en Sarah? Ze geven een online lezing op zaterdag 5 september 2020 om 14.00 uur tijdens de online UM Alumniweek! Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van de UM Alumniweek.