Voorlichtingsactiviteiten

De Universiteit Maastricht (UM) vindt het belangrijk dat elke studiekiezer op de juiste plek terecht komt. Om je te helpen bij het maken van je studiekeuze, bieden we allerlei activiteiten waardoor je onze opleidingen en ook de universiteit een beetje beter leert kennen.

Online in plaats van on campus

Helaas kunnen we je dit najaar niet op onze universiteit ontvangen of op school bezoeken. Om je toch op weg te helpen bij je studiekeuze organiseren we een aantal online evenementen.

Overige activiteiten

• Om ouders zo goed mogelijk te kunnen informeren organiseren we twee keer per jaar een avond voor ouders van leerlingen uit 4/5/6 vwo.
  • Voor leerlingen van basisscholen in de regio organiseren we het KidzCollege. In deze colleges komen leerlingen uit groep 8 op een toegankelijke, begrijpelijke en boeiende manier in aanraking met wetenschap.
  • Scholieren kunnen in de zomer deelnemen aan onze zomercursus: het High School Summer College.
  • Met decanen en mentoren kunnen we ook individuele bezoeken inplannen. Lees meer over onze decanen-/mentorenactiviteiten.

Student ambassadors
Onze Student ambassadors gunnen je een kijkje in hun (studenten)leven en studie.
  Meet our (bachelor) student ambassadors

Aankomende voorlichtingsactiviteiten