Meet our student ambassadors

Het kiezen van je bacheloropleiding kan een behoorlijke uitdaging zijn. En een grote stap, want het is een belangrijke keuze die gevolgen heeft voor je toekomst. Wie kan je daar beter bij helpen dan een van onze studenten? Onze student ambassadors kunnen je niet alleen informatie geven over de opleiding, ze geven je een kijkje in hun leven als student aan de Universiteit Maastricht. Als je op zoek bent naar informatie over aanmelding of toelating, neem dan contact op met ons Student Service Centre.

Hieronder vind je de opleiding van jouw keuze met de bijbehorende student ambassador. Neem een kijkje op hun Instagram account om zo een idee te krijgen van hoe hun leven en studie eruit ziet. En als je vragen hebt stuur ze dan een DM, ze helpen je graag!

Bacheloropleidingen

Vind hieronder de opleiding van jouw keuze en bijbehorende student ambassador. Of zoek de opleiding in deze lijst op alfabetische volgorde. Ben jij een internationale student en wil je graag in gesprek met iemand uit jouw thuisland? Kijk dan eens bij onze 'country representatives'. Of voldoe je als internationale student (nog) niet aan alle toelatingseisen. Neem eens een kijkje bij het Foundation Programme

Andere vragen?
Heb je specifieke vragen over toelating, collegegeld, financiële hulp, beurzen, visa en meer? Neem dan contact op met het Student Services Centre.

 Voordat je studie begint
  study[at]maastrichtuniversity[dot]nl
  +31 43 38 85388
  Chat with us 
  Facebook 
  Twitter
  Instagram

Wil je internationele studenten ontmoeten?

Ben jij een internationale student en wil je graag in gesprek met iemand uit je thuisland? Iemand die begrijpt waar je vandaan komt en alle vragen over studeren in Maastricht in je eigen taal kan beantwoorden? Geen probleem! Aan de UM studeren studenten van over de hele wereld, en onze 'country representatives' staan klaar om je vragen te beantwoorden. Onze representatives kunnen vragen beantwoorden over informatiebijeenkomsten in je eigen land, huisvesting of andere zaken die te maken hebben met het studentenleven in Maastricht. Heb je vragen? Neem contact met hen op! 

  Bekijk al onze country representatives of zoek hieronder jouw land op.