UM zoekt IT-professionals

Bouw jij mee aan het I-Domein?

De UM staat, mede door de cyberaanval en de coronacrisis, meer dan ooit voor grote uitdagingen op IT-gebied. De UM speelt met haar I-Strategie in op de veranderende digitale informatiewereld en zoekt IT-professionals die, samen met ons, willen meebouwen aan het I-Domein om onze ambities te realiseren. Onze complexe en veelzijdige IT-organisatie pioniert met agile werken. Je kunt in een uitdagende werkomgeving aan de slag met ontwikkelingen op het gebied van klantgericht, veilig en efficiënt werken met gevoelige bedrijfs- en onderzoeksdata en de ontwikkeling van online onderwijs, met oog voor onze studentgerichte kleinschalige aanpak.

Iets voor jou?

Hier wil je als IT-professional vast je tanden in zetten! Wij bieden marktconforme salariëring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoek jij een uitdagende werkplek, wil jij werken in multidisciplinaire teams en bijdragen aan de IT-uitdagingen waar de UM voor staat? Wij zoeken een flink aantal nieuwe IT-collega’s in diverse functies, uiteenlopend van security professionals en support medewerkers tot ontwikkelaars en programmamanagers. Voor diverse projecten zijn wij daarnaast op zoek naar studenten die hun opgedane kennis alvast in de praktijk willen brengen.

 

Ilona Steege

Wij vroegen onze collega's hoe het is om bij de UM te werken.
Bekijk hier hun videotestimonials.

Open sollicitatie

Ook open sollicitaties zijn, als je graag deel wilt uitmaken van onze veelzijdige organisatie, welkom. Stuur deze naar Manon Wenmekers, adjunct directeur ICTS.
Lees meer over werken bij de UM. 

Actuele vacatures

Hieronder vind je de meest actuele vacatures, met onze contactgegevens. Binnenkort volgen meer vacatures, dus houd deze website in de gaten!