Vergroot je maatschappelijke betrokkenheid!

Get Involved Informatie Markt

Op 11 september vindt in het bezoekerscentrum van het Studenten Service Centrum aan de Bonnefantenstraat de halfjaarlijkse Get Involved informatiemarkt plaats. Tijdens dit evenement presenteren 30 sociale initiatieven zichzelf aan de studenten van de Universiteit Maastricht.

De Get Involved informatiemarkt wordt deze keer georganiseerd door Match en het Centre for European Studies (CES). Het doel van de informatiemarkt is om studenten te informeren over maatschappelijke initiatieven in de stad en zo hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. De markt richt zich voornamelijk op nieuwe studenten, maar ook studenten die al wat langer aan de universiteit studeren en andere geïntereseerden zijn welkom. Inmiddels traditie: er worden gratis verse stroopwafels uitgedeeld. Nieuw dit jaar is dat ook Coffeelovers deelneemt. Voor iedere keep cup die je koopt gaat er 2 euro naar het goede doel en krijg jij een gratis kop koffie!

Wil je weten welke initiatieven er zijn op het gebied van sociale betrokkenheid in Maastricht, meer betrokken raken bij deze initiatieven en razendsnel een echte local worden? Zorg dat je erbij bent.
> Meer weten

stroopwafel get involved

Lees ook

Meer nieuws