MFBF
Niet ge- definieerd

Coaches gezocht!

Match for Brighter Futures

Match for Brighter Futures, een project dat zich richt op het creëren van gelijke kansen voor jongeren in Maastricht, is op zoek naar Nederlandstalige studenten, die als vrijwilliger middelbare scholieren willen begeleiden. Dat doen ze door huiswerkbegeleiding te geven aan middelbare scholieren en hen te coachen bij het ontwikkelen van hun talenten en najagen van hun dromen en ambities. Ben jij 3 uurtjes per week beschikbaar en wil je een positieve impact hebben op de toekomst van Maastrichtse jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact
brighterfutures@matchmaastricht.nl

Naar de vacature!
ronald mcdonald vallei
Niet ge- definieerd

Ronald McDonald Kindervallei

De Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen, waarvan het kind een beperking heeft of zorgintensief is, genieten van een welverdiende vakantie. In het Ronald McDonald Huis (de spiraal) kunnen ouders overnachten waarvan het kind revalideert bij Adelante, kinderrevalidatie.

De Kindervallei is op zoek naar (slapende) nacht vrijwilligers die, voor een vergoeding van € 25 per nacht, minimaal 14 nachten per jaar van 20.00 tot +/- 8.00 uur invullen.

Naar de vacature
city deal
Niet ge- definieerd

Ook voor onderzoekers!

City Deal Maastricht

De City Deal is een interdisciplinair onderzoeksproject van Maastricht University, Zuyd Hogeschool en de Gemeente Maastricht waarin studenten, onderzoekers, lokale bewoners en ondernemers samenwerken om de leefbaarheid in de buurten Mariaberg en Randwyck te verbeteren. Het onderzoeksproject wil studenten betrekken in participatief onderzoek als onderdeel van hun curriculum.

Interesse om deel te nemen? Het project is nog op zoek naar onderzoekers, ondernemers, docenten en studenten die mogelijkheden zien om de City Deal te integreren in hun cursussen, studieprogramma's, stages en theses.

Contact
Michelle van Mulken
 +31433881802
 michelle.vanmulken@maastrichtuniversity.nl

Meer lezen
match houses
Niet ge- definieerd

Match Huizen

In verschillende buurten in de stad staan ‘Match huizen’. In deze huizen wonen studenten die zich acht uur per week inzetten voor de wijk. In ruil daarvoor betalen zij een gereduceerde huurprijs. De focus ligt op het verbeteren van de sociale cohesie in de wijk en op het helpen integreren van Statushouders.

Benieuwd of de Match Huizen iets voor jou zijn? Bekijk hier de video over het project.

Contact
Frits Koppelaar, projectcoördinator
 frits.koppelaar@maastrichtuniversity.nl

Naar de vacature!
connactus
Niet ge- definieerd

Conn@ct.us

Conn@ct.us brengt studenten en ouderen samen. Via deze connectie leren de ouderen en studenten van elkaar. De studenten helpen de ouderen omgaan met technologische veranderingen en in ruil hiervoor helpen de ouderen de studenten met hun Nederlands.

Contact
 team.connactus@gmail.com
 https://www.facebook.com/connactus/
 Brouwersweg 100, 6216 EG Maastricht

Meer lezen
qrs match
Niet ge- definieerd

Taskforce QRS

Hartstilstand is een groot gezondheidsprobleem. Taskforce QRS heeft als doel om de overlevingskans bij een hartstilstand te vergroten. Om dit te bewerkstelligen geven jaarlijks 120 (student-)instructeurs reanimatietraining aan 10.000 middelbare scholieren.

Contact
Ali Ghossein
+31 6 22001102 or 085-2500125
a.ghossein@taskforceqrs.nl
Universiteitssingel 45, 6229 ER, Maastricht

Make a match
amalied
Niet ge- definieerd

Amalied

Bij Amalied krijgen kinderen de kans om zichzelf te ontwikkelen, om te geloven in wie ze zijn en wat ze kunnen. De focus hierbij ligt op het verwerven van vaardigheden en kennis op cultureel, sociaal, technologisch en wetenschappelijk gebied.

Contact
Mounia Bibouda
 +31 6 14061446
 m.bibouda@amalied.com
 http://www.amalied.nl/

Make a match
humanitas match
Niet ge- definieerd

Humanitas Taalcafé

Het Humanitas Taalcafé wordt wekelijks georganiseerd voor mensen die hun Nederlandse taalvaardigheid willen oefenen in een ontspannen omgeving.Samen met elkaar wordt er Nederlands geleerd. Bijvoorbeeld door spelletjes te spelen, korte dialogen te oefenen of gewoon gezellig te kletsen.

Contact
Maurice Franzen
 +31 43 3560448
 maastricht@humanitas.nl
 https://www.facebook.com/humanitasmaastrichtheuvelland/
 Humanitas Maastricht-Heuvelland
      Baron van Hövellstraat 4, 6221 VE Maastricht

Make a match
refugee project
Niet ge- definieerd

Refugee Project Maastricht

Het Refugee Project Maastricht wil mensen met verschillende culturen en achtergronden verbinden.  Door te werken aan wederzijds begrip en solidariteit ontstaan vriendschappen en wordt de acceptatie vergroot. Het doel is om een omgeving te creëren waar studenten, buurtbewoners, asielzoekers en vluchtelingen zich thuis voelen.

Contact
Claudia Sarti
 +31 (0)43 388 5310
 info@refugeeproject.nl
 http://refugeeprojectmaastricht.nl/
 Capucijnenstraat 122, 6211 RT

Make a match
teamup
Niet ge- definieerd

TeamUp

War Child, UNICEF en Save the Children hebben gezamelijk TeamUp opgezet om gevluchte kinderen een broodnodig gevoel van structuur en stabiliteit te geven. TeamUp biedt kinderen in asielcentra recreatieve activiteiten zoals sport, muziek en dans.

Meer lezen
neighbourhood mediator
Niet ge- definieerd

Buurtbemiddelaars

Het gezegde luidt; beter een goede buur dan een verre vriend. Toch gebeurt het dat buren problemen hebben met het gedrag van anderen. In dit project van welzijnsorganisatie Trajekt worden bemiddelaars opgeleid om situaties tussen buren op te lossen.

Contact
Monique Benning
 +31 6 54783095
 monique.benning@trajekt.nl
 https://www.buurtbemiddeling-maastricht.nl/

Meer lezen
match teddy bear hospital
Niet ge- definieerd

Teddyberen Ziekenhuis

Het Teddyberen Ziekenhuis wordt georganiseerd door IFMSA. Hier kunnen kleuters op een speelse manier kennismaken met de gezondheidszorg, wat hun angst voor dokters en ziekte verminderd. Bovendien biedt het initiatief studenten de kans om hun communicatieve vaardigheden met kinderen te oefenen.

Contact
 +31 43 388 24 80
 tbh.maastricht@ifmsa.nl
 https://ifmsa.nl/projecten/teddy-bear-hospital#maastricht

Meer lezen
 • Coaches gezocht!

  Match for Brighter Futures

  Dit is er niet
 • Ronald McDonald Kindervallei

  Dit is er niet
 • Ook voor onderzoekers!

  City Deal Maastricht

  Dit is er niet
 • Match Huizen

  Dit is er niet
 • Conn@ct.us

  Dit is er niet
 • Taskforce QRS

  Dit is er niet
 • Amalied

  Dit is er niet
 • Humanitas Taalcafé

  Dit is er niet
 • Refugee Project Maastricht

  Dit is er niet
 • TeamUp

  Dit is er niet
 • Buurtbemiddelaars

  Dit is er niet
 • Teddyberen Ziekenhuis

  Dit is er niet