Nieuwste blog artikelen in de blog groep Alumni

 • Sabrina Bos

  5 verschillen tussen Startups & het starten van een bedrijf

  22 juni 2017
  In dit artikel licht ik de verschillen toe tussen startups en het starten van bedrijven. Persoonlijk vind ik het belangrijk, omdat ik steeds meer gefrustreerd raakte over de vragen die ik (als startup) ontving. “Kun je al rondkomen van een startup?” “Waarom is geld verdienen zo moeilijk aangezien er zo veel kapitaal beschikbaar is?” “Waarom gebruik je gewoon niet Facebook adds om te adverteren?”
 • Sophie Thijs

  Werken met multiprobleem gezinnen

  22 mei 2017
  Als een familie therapeut in een ambulante setting zie ik verschillende psychiatrische stoornissen in ‘multiprobleem’ gezinnen. Ik werk specifiek met gezinnen die niet alleen aan elke vorm van aandoeningen lijden, maar ook worden beïnvloed door lichte verstandelijke beperkingen.
 • Marco Ricorda

  Getting jobs in the Eurobubble: A game of inches

  5 april 2017
  Ik heb me enorm vermaakt op de EU Studies Beurs afgelopen februari; het jaarlijkse evenement was ontzettend waardevol voor zowel studenten als professionals die een stap willen zetten in de zogenoemde “Eurobubble jobs”. Mijn ervaring leert dat dit een ontmoedigende uitdaging is, maar het is een reis die zeker de moeite waard is om over te bloggen.
 • Mariëlle Vaneman

  Waarom bedrijven tegenwoordig kiezen voor digitale coaching

  14 maart 2017
  Veel bedrijven maken gebruik van professionele coaching voor hun medewerkers. Het beschikken over goed presterende, gezonde en tevreden medewerkers is voor hen de sleutel tot succes. In dit artikel lees je waarom bedrijven in de 21 e eeuw de voorkeur geven voor digitale coaching in plaats van de traditionele coaching op locatie.
Abonneren op Blog