29 november 2017

UM ontvangt TV-programma College Tour met Tom Dumoulin

Op 28 november was het TV-programma College Tour te gast bij de Universiteit Maastricht. In ons eigen universitair sportcentrum UM SPORT vonden opnames plaats voor een uitzending met topwielrenner Tom Dumoulin. Bekijk hier de uitzending.

Foto-impressie

Het event in een paar beelden

Fotografie: Roy Borghouts

Over College Tour
In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Het interview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en van het werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onder anderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch, Steve Ballmer en de Dalai Lama, Sting, Richard Branson en Doutzen Kroes.