Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Online bachelor events

Ben jij een toekomstige bachelorstudent? Vanwege de Corona crisis zijn persoonlijke voorlichtingsactiviteiten voorlopig helaas niet mogelijk. Maar wij bieden je graag verschillende alternatieven aan waardoor je toch een goed idee krijgt van hoe het is om rechten te studeren in Maastricht. We kunnen je vragen ook beantwoorden via chat of Skype.

Bachelor Open Dag

Op 6 februari vindt onze Online Bachelor Open Dag plaats. Op deze dag kun je live online praten met echte docenten, studenten en studie-adviseurs. Je krijgt inhoudelijke presentaties over onze opleidingen en er zijn Q&A-sessies waarin je al je vragen kunt stellen.

 Meld je aan voor de Bachelor Open Dag

Praat met onze studenten

Q&A sessies
Onze studentambassadeurs geven regelmatig live informatiesessies via Instagram. Ze vertellen je dan over hun studieweek, hoe ze hun studentenleven ervaren en welke vakken je in het eerste jaar krijgt. Daarnaast beantwoorden ze vragen.

 Kijk een van de vorige Q&A-sessies terug.

Volg onze studentambassadeurs
Blijf op de hoogte; volg de ambassadeur via Instagram en stel je vragen via DM:

UM live sessies

Bernadette

De UM organiseert regelmatig live informatiesessies voor aankomende studenten.

Bachelor's Open Dag online

Voorlopig is onze Bachelor Open Dag online. We hebben hier een speciaal platform voor gebouwd waarin je een realistisch beeld krijgt van onze opleidingen, de universiteit en het studentenleven in Maastricht. Plan je dag en reserveer je sessie op het platform.

 Meld je aan

Webinar All about choosing a study

  • Hoe maak je de juiste studiekeuze? 10 tips
  • Hoe kies je een universiteit?
  • Welke opleiding past bij jou?

 Bekijk de webinar

Virtuele Verdiepingsdagen

Als alternatief voor de Verdiepingsdagen op onze locatie in Maastricht, kun je nu meedoen aan de virtuele verdiepingsdagen. Hieronder zie je wanneer deze zijn ingepland.

  • Ik vind het heel fijn om te participeren in mijn onderwijs. Alleen maar blokken, daar wordt niemand vrolijk van
    Janine Theunissen

Hoe kies je de juiste opleiding?

Vind je het moeilijk om een goede studiekeuze te maken? De vlogs van o.a. Bernadette en Ibtissam helpen je op weg. Bekijk ook de volgende vlogs:

Aankomende voorlichtingsactiviteiten

Contact met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Natuurlijk staan wij - de Faculteit der Rechtsgeleerdheid - ook altijd voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via email, telefoon, WhatsApp of chat.