Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Online bachelor events

Ben jij een toekomstige bachelorstudent? Vanwege de Corona crisis zijn persoonlijke voorlichtingsactiviteiten voorlopig helaas niet mogelijk. Maar wij bieden je graag verschillende alternatieven aan waardoor je toch een goed idee krijgt van hoe het is om rechten te studeren in Maastricht. We kunnen je vragen ook beantwoorden via chat of Skype.

Praat met onze studenten

Q&A sessies
Onze studentambassadeurs geven regelmatig live informatiesessies via Instagram. Ze vertellen je dan over hun studieweek, hoe ze hun studentenleven ervaren en welke vakken je in het eerste jaar krijgt. Daarnaast beantwoorden ze vragen.

 Kijk een van de vorige Q&A-sessies terug.

Volg onze studentambassadeurs
Blijf op de hoogte; volg de ambassadeur via Instagram en stel je vragen via DM:

UM live sessies

Bernadette

De UM organiseert regelmatig live informatiesessies voor aankomende studenten.

 

Webinar All about choosing a study

  • Hoe maak je de juiste studiekeuze? 10 tips
  • Hoe kies je een universiteit?
  • Welke opleiding past bij jou?

 Bekijk de webinar

Virtuele Verdiepingsdagen

Als alternatief voor de Verdiepingsdagen op onze locatie in Maastricht, kun je nu meedoen aan de virtuele verdiepingsdagen. Hieronder zie je wanneer deze zijn ingepland.

Hoe kies je de juiste opleiding?

Vind je het moeilijk om een goede studiekeuze te maken? De vlogs van o.a. Bernadette en Ibtissam helpen je op weg. Bekijk ook de volgende vlogs:

Aankomende voorlichtingsactiviteiten

  • 12 okt
    09:30 - 16:30

    Bachelor Open Dag

    Tijdens de Bachelor Open Dag kun je écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht.

Contact met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Natuurlijk staan wij - de Faculteit der Rechtsgeleerdheid - ook altijd voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via email, telefoon, WhatsApp of chat. 

Neem contact met ons op