Hire our students

Huur onze studenten in

Vul uw vacatures in met ambitieuze studenten van de meest internationale universiteit van Nederland. De kundige, goed opgeleide en gemotiveerde UM-studenten ondersteunen u bij uw onderzoek, het oplossen van problemen en het managen van complexe projecten.

U kunt UM-studenten en ook alumni werven voor stageplekken en fulltime of parttime banen of als projectondersteuners.

Waarom werken met UM-talenten?

Hire our students

 Ze geven u wat u nodig heeft
 Onze studenten en alumni zijn uitstekend op de hoogte van de meest recente technieken en ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Ze brengen niet alleen gedegen wetenschappelijke kennis met zich mee, maar zijn ook praktijkgericht, waardoor ze makkelijk de overgang kunnen maken van hun studie naar uw organisatie.

 Probleemoplossers
Onze studenten en alumni zijn opgeleid om oplossingen te creëren voor reële problemen en zijn gewend aan het werken in teams. Beide elementen zijn grondbeginselen van ons innovatieve leermodel Probleemgestuurd Onderwijs (PGO), waardoor onze studenten leren hoe ze theorieën op een praktische manier kunnen toepassen, en ze uitstekende analytische, communicatieve en projectmanagementvaardigheden verwerven. Door PGO worden ze ook intrinsiek gemotiveerde en zelfbewuste professionals.

 Internationaal perspectief 
Een van de voordelen van ons International classroom-concept is de uitstekende Engelse taalvaardigheid van onze studenten. In de International Classroom werken studenten in groepsverband met mede-studenten met verschillende culturele achtergronden en leren ze om vraagstukken te benaderen vanuit verschillende invalshoeken. Daardoor zijn ze goed voorbereid op de snelle veranderingen op de huidige globaliserende arbeidsmarkt.

De mogelijkheden om UM-studenten en alumni te werven

Huur een stagiair in

Jonge wetenschappelijke talenten zijn dan misschien (nog) niet afgestudeerd, maar ze zitten wel vol jeugdige energie, enthousiasme en frisse ideeën. Bovendien is het heel goed mogelijk dat de stagiair die u nú inhuurt de fulltime medewerker wordt waar u nou net naar op zoek bent. Stagiairs zijn in feite een eenvoudige methode om te kijken of iemand bij uw organisatie past.

Onze onderwijsprogramma’s omvatten de volgende vakgebieden cultuurwetenschappen, gedragswetenschappen, bedrijfskunde & economie, onderwijs, globalisering & ontwikkeling, health & life sciences, recht, liberal arts & sciences, mediastudies, technologie & innovatie, politieke wetenschappen & governance and sciences.

 Stages per vakgebied: de mogelijkheden

Hire an intern

Plaats uw vacature

Met een universitair diploma op zak zijn deze jonge professionals klaar om de arbeidsmarkt op te gaan, om op de werkvloer hun academische en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen.

 Neem rechtstreeks contact op met onze accountmanager

Plaats uw vacatures
Employability Portal

Besteed uw project uit aan een groep studenten

Premium
PREMIUM is een honours-programma voor uitmuntende, hooggemotiveerde masterstudenten van de UM. Ze werken maximaal vijf maanden aan een echte opdracht of onderzoeksvraag voor een bedrijf, een ngo of een onderwijsinstituut. Er wordt gewerkt in interdisciplinaire teams (dus studenten afkomstig van verschillende opleidingen) onder leiding van een projectmentor. Naast de het uitwerken van de opdracht of onderzoeksvraag volgen de studenten aanvullende cursussen en workshops om hun vaardigheden aan te scherpen. Gedurende de periode dat ze met de opdracht bezig, hebben de studenten hetzelfde doel als u: uw project in een stroomversnelling brengen en zo mogelijk afronden.

Dit academische jaar lopen er projecten (onderzoek, productontwikkeling en andere opdrachten) bij diverse partners, waaronder Philips, Atos, Arcadis, CUBE Design Museum, Video Power, en Team Focus.

 Heeft u een project voor en team van uitmuntende studenten? Kijk dan onze PREMIUM-website.

Assign your problem to a group of students

Contact

Als u wilt samenwerken met de UM, maar het is u nog niet helemaal duidelijk welke faculteit de beste oplossingen voor uw vacature heeft, neem dan contact op met onze accountmanagers via careerservices@maastrichtuniversity.nl. Zij helpen u graag.