Visitekaartjes

voorbeelden_visitekaartjes.jpg

Visitekaartjes bestellen via het publishing platform (Cordeo)
Er is een “visitekaartjes Wizard” ontwikkeld binnen het digitale publishing platform (Cordeo) van de UM. Via deze Wizard kan je op een efficiënte en voordelige manier zelf visitekaartjes aanmaken en bestellen. 

Heb je vragen over het gebruik van de Wizard, neem dan contact op met het huisstijlbureau:
support-platform@maastrichtuniversity.nl

Afwijkende kaartjes
Heb je speciale wensen die niet passen binnen de standaard layout van de Wizard (bijvoorbeeld twee e-mailadressen of een extra regel i.v.m. meerdere functies), neem dan contact op met Andi Smart Print Solutions*. Zij verzorgen de opmaak en druk van afwijkende visitekaartjes.

Andi Smart Print Solutions
Afrikalaan 40
6199 AH Maastricht-Airport
P.O. Box 66
6190 AB Beek
Tel. +31 43-3667160
Email: bestelling-um@andi-printsolutions.com
www.andi-printsolutions.com

* De Universiteit Maastricht heeft conform de Europese wetgeving een aanbesteding gedaan voor vervaardiging en levering van drukwerk. Voor het standaard drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen is het bedrijf Andi Smart Print Solutions uit Beek (Maastricht-Airport) gecontracteerd. Dit houdt in dat deze producten niet meer via Canon kunnen worden betrokken, maar via Andi Smart Print Solutions.

Kosten
De kosten voor het maken van visitekaartjes via het platform zijn aanzienlijk lager t.o.v. de kosten bij productie buiten het platform:

Enkelzijdige visitekaartjes:

  • 50 stuks: 3,62
  • 100 stuks: 7,25
  • 150 stuks: 9,75