Strategisch Programma 2022-2026

‘De Europese universiteit van Nederland’, dat is de titel van het strategisch programma van de Universiteit Maastricht (UM) voor de periode 2022-2026.

Op deze pagina leer je meer over de inhoud. De interactieve video neemt je in meerdere lagen mee door het verhaal. Lees je liever, download dan hier de volledige tekst.

(Tekst gaat verder onder video)

Over de inhoud

In het strategisch programma staan de ambities en overkoepelende visie van de UM voor een periode van vijf jaar. Hoe wij invulling geven aan onze ambitie ‘dé Europese universiteit van Nederland’ te zijn en te blijven. Welke Sustainable Development Goals onze speciale aandacht hebben. Hoe we ons gewaardeerde Probleemgestuurd Onderwijs verder willen verrijken met technologie. Maar ook waarom we een vierde thema toevoegen aan ons onderzoeksprofiel: Duurzaamheid & Circulariteit. En natuurlijk hoe we ons interdisciplinaire onderzoek koppelen aan maatschappelijke vraagstukken, Europees en wereldwijd.

Dus waar wacht je op? Bekijk de video!

In bovenstaande video wordt de inhoud van het strategisch programma op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. En hij is interactief, dus jij bepaalt waarheen je navigeert en wat je bekijkt. Van reacties van de buitenwereld tot inhoudelijke verdieping van de hoofdlijnen; je vindt het in deze video.

 

Strategisch programma

Lees je liever?
  Dan download je hier het volledige Strategisch Programma.