8 juli 2021

UM’s Sportraad MUSST blikt terug en kijkt vooruit

UM’s Sportraad MUSST blikt terug op een jaar zonder sporttoernooien. Een jaar zonder sportgala. Een jaar zonder andere (sport)evenementen. Maar belangrijker is: ze kijkt (voor)uit naar een jaar vol met deze activiteiten. Een barbecue hier en daar. De ene constitutieborrel na de andere. En het inhalen is al begonnen. “Bovendien kunnen we zelf ook weer evenementen organiseren, zoals het sportevenement tijdens de INKOM. Daar hebben we super veel zin in!”, zegt MUSST-bestuurslid Famke Nouwens.

Grotere evenementen

Verder is er goede hoop dat de andere grotere evenementen zoals het sportgala en de cantus volgend jaar ook door kunnen gaan. “Maar dat is aan het nieuwe bestuur om te organiseren, want dan zijn wij er niet meer.”, zegt Famke. Dat nieuwe bestuur is echter nog niet gevonden en er staan dan ook nog verschillende vacatures open.

Op de MUSST Facebook-pagina krijg je een goede sfeerimpressie van hoe normale MUSST-feesten en –evenementen eruit zien…

Studenten kunnen bij de MUSST terecht voor…

Elke UM-student of student aan het hoger onderwijs in Maastricht kan bij de MUSST terecht met vragen over studentensporten. De MUSST heeft een goed overzicht van welke sporten er worden aangeboden in Maastricht, en kan je op weg helpen met het vinden van de juiste sportvereniging. Maar ook als je denkt dat er een sport ontbreekt, kan de MUSST je helpen een nieuwe sportvereniging op te richten. Loop je onverhoopt tegen problemen aan met een vereniging? Ook dan is de MUSST er voor je!

Word jij deel van het nieuwe MUSST-bestuur?

Ben jij ook toe aan iets anders en wil je je studententijd met een jaar verlengen? Kun je niet wachten op meer sociale activiteiten en lijkt het je ook nog leuk om deze te organiseren? Sportraad MUSST is dringend op zoek naar een nieuw bestuur voor het academisch jaar 2021-2022. Als bestuurslid zorg jij samen met de andere bestuursleden en UM SPORT dat de 31 Maastrichtse studentensportverenigingen zorgeloos kunnen trainen. Je werkt samen met de besturen van deze verenigingen en vertegenwoordigt de sportende student.

Meer informatie over de MUSST en alle vacatures vind je op www.musst.nl.

Famke Nouwens

Famke Nouwens is in het academisch jaar 2020-2021 verantwoordelijk voor de PR en sponsoring van de MUSST. Samen met de voorzitter, penningmeester en secretaris vormt ze dit jaar het MUSST bestuur.

MUSST bestuur 2020-2021

MUSST bestuur 2020-2021
V.l.n.r.: Anouk van Ool (voorzitter), Floor Hegge (Secretaris), Toine Wehrens (Penningmeester) en Famke Nouwens (Commissaris PR en Sponsoring)
Door: Mai Henckens