17 juli 2018

Mundo-projecten in Indonesië volgend jaar afgerond

Mundo-directeur Han Aarts heeft recent de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Universitas Padjadjaran (UNPAD) in Bandung, Indonesië en Lemdiklat, het opleidingsinstituut van de Indonesische politie in Jakarta bezocht om de planning van beide projecten te bespreken. De projecten, die worden gefinancierd door het NICHE-programma van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, zullen volgend jaar worden afgerond.

Mundo project in Indonesia

Blended learning
Met Lemdiklat, het opleidingsinstituut van de nationale politie in Jakarta, ontwikkelt de UM capaciteit om opleidingen in blended learning-formats aan te bieden, waarbij naast face-to-face-training ook elektronisch leren wordt gebruikt.  Bij dit project zijn nog diverse andere partijen betrokken, zoals het CINOP gericht op middelbaar beroepsonderwijs in Den Bosch en het Institut Teknologi Bandung (ITB) voor technische ondersteuning. In juni sprak Han Aarts met de Indonesische coördinator van het project, Brigadier Budi Purwoto en zijn staf, op het hoofdkantoor van Lemdiklat, om het activiteitenprogramma in het resterende projectjaar te bespreken.

Mundo at the Universitas Padjadjaran in Indonesia