E-mail handtekening

De e-mail handtekening is onderdeel van de huisstijl en zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Download het voorbeeldbestand in Word (Nederlandse en Engelse versie) om je persoonlijke handtekening aan te maken in Microsoft Outlook.

De handtekening bestaat uit algemene gegevens (naam, adres, functie etc.), het UM-logo en een disclaimer. Er is een optionele extra regel opgenomen voor overige informatie en social media links.

Handleidingen

Informatie over het instellen en gebruik van de e-mailhandtekening vind je in onderstaande handleidingen voor PC en MAC gebruikers: