Publishing platform (Cordeo)

Een publishing platform (Cordeo) is een applicatie waarmee gebruikers via hun internetbrowser communicatiemiddelen kunnen beheren, creëren en (na)bestellen. Het publishing platform werkt via het publish-on-demandprincipe. Het stelt gebruikers in staat om snel, flexibel en onafhankelijk van vormgevingsbureaus te werken.

Ga naar het
Publishing platform

Aanmelden als gebruiker en contact

Vraag een account aan voor het publishing platform via support-platform@maastrichtuniversity.nl

Je ontvangt dan twee emails van no-reply@cordeo.com: een bevestiging en een email met een inlogcode. Daarna kun je zelf een paswoord kiezen. Je krijgt de gebruikersrechten voor het onderdeel dat je nodig hebt (Library, Studio, Webshop of alle drie).

Gebruikerstraining

Voordat je met het platform kan gaan werken, is het nodig om een training te volgen voor het betreffende onderdeel dat je gaat gebruiken.

Voor elk van de drie onderdelen is een aparte training met bijbehorende handleiding beschikbaar. Klik hier om je aan te melden voor een training.

Kosten

Het werken met het platform is zeer kostenbesparend door:

  • het vervallen van de opmaakkosten bij een externe ontwerper
  • minimaal 20% besparing op drukwerk door directe koppeling van leveranciers aan het platform
  • kleinere oplages: grote voorraden zijn niet meer nodig door het print-on-demand-principe

Het publiceren van documenten die via de Studio gemaakt zijn is kostenloos. Je betaalt wel de kosten voor het print- of drukwerk. Deze kosten (afhankelijk van het soort product en de oplage) worden zichtbaar zodra je een bestelling gaat plaatsen.