• emerging markets

Nieuwe master Emerging Markets versterkt expertise UM

28-03-2018

Emerging Markets is de jongste studierichting in de bachelors International Business en Economics en Business Economics aan de Universiteit Maastricht. Maar meteen ook in trek bij veel studenten. Reden om komend najaar te starten met de master Economics and Strategy in Emerging Markets.

• Global Supply Chain Management and Change - Air Cargo

Universiteit Maastricht - Campus Venlo studenten winnen FACE-UP Air Cargo Competition 2018

14-03-2018

Caroline Larisch alumna (afgestudeerd in 2018) en Danny Jonker behoren beiden tot de drie winnaars van de FACE-UP Air Cargo Competition 2018, een wedstrijd voor recent afgestudeerden, waar de winnaars de kans krijgen hun scriptie te presenteren op het World Cargo Symposium in Dallas (USA).

• Robot ouderenzorg

Robot caregivers: friends or foes?

07-03-2018

Martina Čaić, promovenda in the School of Business and Economics probeert van ouderen een antwoord op deze vraag te krijgen.