• 20479505_1697768336900429_6296673415782932903_n.jpg

UM-studenten en de 'Asia-Europe summer school'

15-12-2017

Een Engelstalig interview met UM-studenten die deelnamen aan de Asia-Europe summer school, over hun ervaring, verwondering en meer.

• ITEM Brochures  Vera van Vliet

ITEM oproep voor deelname aan enquête over internationale migranten in de Euregio Maas-Rijn

05-09-2017

Onderzoekers van de Universiteit Maastricht doen momenteel een oproep aan mensen om deel te nemen aan een enquête om inzicht te krijgen in de redenen voor hooggekwalificeerde internationale migranten om te wonen en/of te werken in Limburg (NL) of de Euregio Maas-Rijn.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• SMART

SURF subsidie voor ontwikkeling online services

09-05-2017

Het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap heeft het project  ‘Leading to Success: SMART Choices and SMART Tools (aangevraagd door pojectleider Dr. Mindel van de Laargeselecteerd voor financiering in een competitief selectieproces om open en online onderwijs aan te moedigen.

Let op: dit artikel is alleen in het Engels beschikbaar