• Alessandra Silva

Op de bres voor cultureel erfgoed in oorlogsgebied

06-06-2017

The destruction of cultural property by the Islamic State in Mosul and Palmyra: is International Law the answer?’, is the title of Alessandra Silva’s bachelor’s thesis. During the Dies celebration last February, the 23-year-old Italian received the thesis prize, as one of seventeen winners, for the best bachelor's thesis in 2016.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• VAR

Het is weer gelukt: team Maastricht wint nationale VAR-pleitwedstrijd 2017!

19-05-2017

Het Maastrichtse team heeft dit jaar voor de tweede keer op rij de prestigieuze bestuursrechtelijke VAR-pleitwedstrijd op zijn naam geschreven.