• York

Maastricht en York slaan de handen ineen

23-11-2017

De universiteiten van Maastricht en York hebben afgesproken intensief te gaan samenwerken op het gebied van onderwijs en onderzoek, de uitwisseling van kennis en studenten en het delen van best practices door medewerkers.

• Balance Belt

Eindelijk weer op de planken dankzij Evenwichtsriem

31-10-2017

Vier patiënten verlost van evenwichtsproblemen dankzij deelname Universiteitsfonds Limburg aan Zweit Veur Leid

• ITEM Brochures  Vera van Vliet

ITEM oproep voor deelname aan enquête over internationale migranten in de Euregio Maas-Rijn

05-09-2017

Onderzoekers van de Universiteit Maastricht doen momenteel een oproep aan mensen om deel te nemen aan een enquête om inzicht te krijgen in de redenen voor hooggekwalificeerde internationale migranten om te wonen en/of te werken in Limburg (NL) of de Euregio Maas-Rijn.

• Maastricht Central

Maastricht Centraal

15-06-2017

Onze Jaarfondscampagne is weer begonnen! Ieder jaar vragen we alumni, hoogleraren en medewerkers of zij onderwijs en onderzoek aan hun Universiteit willen steunen. Doe jij ook met ons mee?

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• SMART

SURF subsidie voor ontwikkeling online services

09-05-2017

Het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap heeft het project  ‘Leading to Success: SMART Choices and SMART Tools (aangevraagd door pojectleider Dr. Mindel van de Laargeselecteerd voor financiering in een competitief selectieproces om open en online onderwijs aan te moedigen.

Let op: dit artikel is alleen in het Engels beschikbaar