• Team Carbon wins 3rd place in BISC-E

Van afvalolie naar beschermende coating

28-06-2019

Studenten van de Biobased Materials master wonnen de derde prijs in de Biobased Innovation Student Challenge Europe met hun idee om ‘afvalolie’ om te zetten in vinylesterhars.

• MSP - Connor Deacon-Price

UM-student presenteert onderzoek tegen kanker op internationale conferentie

13-07-2017

Connor Deacon-Price is een recent afgestudeerde student aan het Maastricht Science Programme (MSP). Dat hij zijn onderzoek, dat moet bijdragen aan de strijd tegen kanker, presenteert op een gerenommeerde conferentie is zeer bijzonder.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

• UCM Keuzegids Hoger Onderwijs 2017

UCM weer bovenaan in Keuzegids rankings!

23-11-2016

University College Maastricht is de nummer 1 bachelor's opleiding in Nederland voor de tweede keer.