• SBE Zalando

SBE-studenten doen marktonderzoek voor Zalando

01-04-2019

In 28 March 2019, Maastricht University had the pleasure of welcoming Christian Klein, Operations Manager Process Management and Daniel Rausch, Business Developer from Zalando as jury members for determining the best marketing research project (MRP) as part of the Marketing & Supply Chain Management course.

• Mozambique

Zorg voor Beira

28-03-2019

Laten we ervoor zorgen dat het onderwijs in Mozambique voortgezet kan worden.

• Carij beumer bees green

Saxifragelisticexpialidocious! Al dat groen en grijs in je tuin

10-03-2019

Zie je ineens een vreemde in je tuin staan? Geen paniek! Wellicht is het Carijn Beumer, die onderzoek doet naar jouw stedelijke groene ruimte. Is het niet Carijn? Oké, dan heb je misschien toch een probleem. (Mocht je het je afvragen; een stedelijke groene ruimte is inderdaad een tuin…)

• ICT4Life

ICT-zorgoplossingen voor patiënten met de Ziekte van Alzheimer of Parkinson

19-02-2019

Als onderdeel van het Europese consortium ICT4Life ontwikkelden Dr. Stelios Asteriadis en zijn groep gepersonaliseerde zorgoplossingen voor patiënten met dementie.

• Ola Wróblewska

Receptenboek voor bioplastic uit suikerbiet

19-12-2018

Hoe kook je een suikerbiet zo, dat je er plastic uit krijgt? Die vraag beantwoordt Ola Wróblewska in haar dissertatie, waarmee ze gelijk ook de allereerste promovendus van Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials is.

• Kateřina Staňková

Kateřina Staňková en team winnen $50,000 om schildklierkanker te slim af te zijn

13-12-2018

Kateřina Staňková, assistant professor bij het departement Data Science and Knowledge Engineering loodste haar team door een uitdagende workshop, die resulteerde in een beurs waarmee ze hun strategie tegen schildklierkanker uit kunnen werken

• Presentatie Neimed tijdens eerste Euregio Summer School

19-09-2018

Van 10 t/m 15 september 2018 werd voor het eerst de grensoverschrijdende en multidisciplinaire Euregio Summer School in de Euregio Maas-Rijn georganiseerd. 45 studenten van universiteiten en hogescholen en vertegenwoordigers van alle kennisinstituten uit de euregio kwamen bijeen met één doel: het ontwikkelen van toekomstvisies over het thema ‘Improving inclusive Mobility in the Digital Age’ in de Euregio Maas-Rijn.

• Lisa & Alex Brüggen
  • summer_school_flyer_for_recruiting_maastrichtu_online_deadline_7jun_verkleind.png

Studenten werken samen ter bevordering van inclusieve mobiliteit in de Euregio Maas-Rijn

10-09-2018

Tijdens de tweede week van september 2018 wordt de eerste Euregio Summer School gehouden. De week staat in het teken van de grensoverschrijdende mobiliteit in het digitale tijdperk en vindt plaats op verschillende locaties in de Euregio Maas-Rijn.

• ITEM Stagiaires gezocht

Stageplaatsen beschikbaar bij ITEM per februari 2017

22-12-2016

Het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM is per februari 2017 op zoek naar versterking van haar team in de vorm van:  Stagiaire communicatie; Stagiaire 'Event organizer ITEM'; Stagiaire (1.0 fte) (Monitoring Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling).