ba-lp-header.jpg

Bacheloropleidingen Rechten

De Toekomst Heeft Rechten! Idealen studeer je in Maastricht

Dus, je hebt interesse in onze bacheloropleidingen in de rechten. Goede keuze! Al jarenlang waarderen onze studenten het intensieve, kleinschalige onderwijs en de aangename persoonlijke sfeer. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) staat centraal in ons onderwijs, waardoor je de vaardigheden opbouwt die je nodig hebt voor de toekomstige rechtspraktijk.

Op deze pagina vind je meer informatie en uitleg over de opleidingen. Bezoek de programmapagina's om dieper in te gaan op de inhoud van de programma's, de toelatingseisen, deadlines en meer.

 

Praat met studenten

Onze studentambassadeurs vertellen je graag meer over hun ervaringen met de studie en het (studenten)leven in Maastricht. Volg de ambassadeur via Instagram en stel je vragen via een DM.  

Informatie activiteiten

 • 29 feb 28 mrt
  10:30 - 14:00

  Verdiepingsdag | Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht

  Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

 • 08 mrt 22 mrt
  10:45 - 16:00

  Meeloopdag | Rechtsgeleerdheid & Fiscaal Recht

  Wil je ervaren hoe Probleemgestuurd Onderwijs in de praktijk wordt toegepast en een onderwijsgroep in actie zien? Dan is de Meeloopdag precies wat je zoekt! Tijdens deze dag krijg je de kans om een onderwijsgroep te observeren. Deze groep bestaat uit huidige rechtenstudenten die discussiëren over...

 • 12 okt
  09:30 - 16:30

  Bachelor Open Dag

  Tijdens de Bachelor Open Dag kun je écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht.

UM Campus Tour

Zit je in het laatste jaar van de middelbare school en ben je bezig met de toelatingsprocedure voor een van onze bacheloropleidingen? Onze UM Campus Tour biedt jou de mogelijkheid om onze faculteitsgebouwen te verkennen. Ontdek en leer hoe het is om te wonen en te studeren in onze bruisende stad. Wij zullen je koppelen aan een van onze student ambassadeurs die je zal rondleiden door de stad en over de campus van Universiteit Maastricht. 

 

UM Campus Tour
Meld je aan