Bachelor

Fiscaal Recht

Vraag je je wel eens af waarom Nederland zo interessant is als vestigingsplaats voor Disney of U2? Dan is de opleiding Fiscaal Recht iets voor jou! Een boeiende opleiding met juridische, economische en fiscale vakken. Je leert alles over belastingwetgeving en belastingen, zoals loon- en inkomstenbelasting, en (internationaal) belastingrecht. Maar ook Privaat-, Bestuurs-, Staats- en Europees recht komen aan de orde. Als afgestudeerd fiscalist kun je multinationals, zelfstandig ondernemers, maar ook familie en vrienden adviseren over de juridische aspecten van het belastingstelsel.

'On campus' als je dat lukt, 'online' als niet

Ondanks de huidige COVID-19 pandemie en alle uitdagingen die daarmee samenhangen, blijven we doorgaan met het Probleemgestuurd Onderwijs. Of je nu wel of niet naar Maastricht kunt komen, wij proberen je toch het kleinschalig, interactief onderwijs te bieden waar de UM zo bekend om staat. In kleine groepen samenwerken aan relevante vraagstukken in een internationaal georiënteerde omgeving blijft de basis van ons onderwijs.

Extra contactmogelijkheden aankomende studenten

Ben je benieuwd hoe het is om rechten te studeren? De verdiepingsdag is helaas geannuleerd vanwege de Corona crisis maar we helpen je graag op andere manieren. Daarvoor hebben we een heel aantal andere mogelijkheden waardoor je toch een goed idee krijgt van hoe het is om Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht te studeren in Maastricht. We kunnen je vragen ook beantwoorden via chat of Skype.

Vragen? Neem contact op!

Bachelor Honours Programme

Law_rechten_universiteit_29052018_014.jpg

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt een honours programme aan studenten die aantonen dat ze uitblinken in hun studie. Het is een extra-curriculair programma dat je 25 ECTS oplevert, gedurende een periode van twee jaar. Het combineert projectwerk en een persoonlijk leiderschapstraject.

Lees meer over het Bachelor Honours Programme (English) >>>

Virtual Open Day - Fiscaal Recht

Benieuwd naar onze andere opleidingen, of wil je:

  • Een virtuele tour door onze gebouwen
  • Tips over het studentenleven in Maastricht
  • Verhalen van studenten

Ga dan naar de website van onze Virtual Open Day >>>

 

  • Door dit onderwijssysteem leer je echt breder nadenken. En het hoeft niet altijd goed of fout te zijn
    Amaal Mohmoud

Agenda