Oude agenda

  • 09 apr
    09:00 - 14:30

    Microscopy CORE Lab Ambassadors Day

    To show the UM and MUMC+ communities how Advanced Microscopy can support Science and Education through the work done and projected by our users.

  • 14 sep
    15:30 - 21:30

    Dag van de Cartoons & Prijsuitreiking European Cartoon Award 2023

    Kom naar de prijsuitreiking van de European Cartoon Award 2023 en de opening van de cartoon-tentoonstelling op de ‘Dag van de Cartoons’.

  • 11 jul
    14:30 - 17:00

    ITEM/SVB Informatiesessie 

    Op 11 juli 2023 organiseert het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Bureau voor Belgische en Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een informatiesessie met als titel "Kindregelingen in Nederland, Duitsland en België". 

  • 28 jun 14 jul
    12:00 - 16:00

    IMAGINARY - Kracht en Pracht van Wiskunde

    De rondreizende tentoonstelling omvat talrijke topkwaliteit-posters, een reeks 3D-objecten, puzzelopstellingen en meerdere interactieve apps waar je als bezoeker mee aan de slag kunt gaan via grote touchscreens.

  • 18 apr
    14:30 - 17:30

    "Nabestaandenuitkering uit meerdere landen"

    Op 18 april 2023 organiseert het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Bureau voor Belgische en Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een informatiesessie met als titel ‘Nabestaandenuitkering uit meerdere landen’.

  • 27 okt
    14:00 - 17:30

    ITEM/SVB Informatiesessie: "Wettelijke pensioenen van België, Duitsland en Nederland"

    Op 27 oktober 2022 organiseert het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Bureau voor Belgische en Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een informatiesessie over wettelijke pensioenen van België, Duitsland en Nederland.

  • 29 jun
    14:00 - 17:00

    Altijd al willen weten wat meedoen aan wetenschappelijk onderzoek inhoudt?

    Bij de vakgroep Voeding en Bewegingswetenschappens heten proefpersonen ‘testhelden’ en als u wilt weten waarom, dan bent u van harte uitgenodigd voor de “open dag voor testhelden” in ons onderzoekscentrum.

  • 14 mrt 19 apr

    Tentoonstelling: Math/Maastricht

    Maastricht heeft veel moois te bieden: van het vertrouwde gezicht van de rode Sint Janskerk die boven de stad uitsteekt, tot de iconische Sint Servaasbrug over de Maas, tot... wiskundig onderzoek.

  • 01 mrt 14 mrt

    Tentoonstelling: Women of Mathematics throughout Europe

    De tentoonstelling, die sinds 2016 aan een wereldtournee bezig is, portretteert dertien vrouwelijke wiskundigen verbonden aan Europese onderzoeksinstituten. Het project verkent hun ervaringen, hun motivatie en liefde voor wiskunde.