Oude agenda

  • 09 apr
    09:00 - 14:30

    Microscopy CORE Lab Ambassadors Day

    To show the UM and MUMC+ communities how Advanced Microscopy can support Science and Education through the work done and projected by our users.

  • 30 nov
    13:00 - 17:00

    Actualiteiten EU-procesrecht

    Deze cursus, die van het Digi-Guard project deel uitmaakt, zal u op de hoogte brengen van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het EU-procesrecht.

  • 16 nov
    10:30 - 13:00

    NEXT ITEM - NIEUWSPOORT: House of Representatives election debate, are the border regions in the picture?

    In aanloop naar de verkiezingsdag analyseert het Expertisecentrum ITEM de relevante aspecten voor grensregio’s en grensoverschrijdende samenwerking in de partijprogramma’s van de vijftien hoogst gepeilde partijen (op basis van de NOS-peilingen). Op 16 november verschijnt deze analyse in de ITEM...

  • 26 okt 27 okt
    09:00 - 17:00

    ICON-S BENELUX inaugurele conferentie

    Crises, uitdagingen en de toekomst van het publiekrecht. 
    De nieuw opgerichte ICON-S Benelux Chapter organiseert haar inaugurele conferentie op 26-27 oktober 2023. De conferentie vindt plaats in Maastricht (NL), gehost door Universiteit Maastricht - Faculteit der Rechten, met een volledig...

  • 11 jul
    14:30 - 17:00

    ITEM/SVB Informatiesessie 

    Op 11 juli 2023 organiseert het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Bureau voor Belgische en Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een informatiesessie met als titel "Kindregelingen in Nederland, Duitsland en België". 

  • 22 jun
    08:45 - 16:30

    Cybersecurity conference 

    Informatie alleen in Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina. 

  • 15 jun
    13:00 - 18:00

    De veranderde legal profession, skills voor de jurist van de toekomst

    De juridische wereld is constant in beweging en ontwikkeling. LAW.next organiseert daarom met haar kennispartners een gratis netwerkevent dat zich richt op de belangrijke trends en ontwikkelingen in de juridische professie.

  • 14 jun
    09:30 - 17:15

    Geglobaliseerde misdaad en strafrecht: Europese en internationale strafrechtelijke perspectieven

    Tijdens deze conferentie willen we de ontwikkelingen in het Europees strafrecht en het internationaal strafrecht met elkaar vergelijken en kritisch beoordelen, verschillen en overeenkomsten analyseren met betrekking tot een verscheidenheid aan verschillende aspecten van strafrecht in een...

  • 12 jun 13 jun
    10:00 - 12:30

    Symposium Virtual Criminal Trials

    The aimed output of the symposium is to create the forum for setting up a future research agenda and create opportunities for international and interdisciplinary collaboration amongst multidsciplinary experts in thie field.

  • 18 apr
    14:30 - 17:30

    "Nabestaandenuitkering uit meerdere landen"

    Op 18 april 2023 organiseert het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Bureau voor Belgische en Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een informatiesessie met als titel ‘Nabestaandenuitkering uit meerdere landen’.