Bachelor Online Informatiesessies

Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding aan de Universiteit Maastricht (UM)? Kom dan langs en ontdek wat de UM jou te bieden heeft!

Praat met studenten

Alle sessies worden gegeven door onze deskundige Student Ambassadors. Zij zijn er om je door de informatie heen te leiden, hun reis te delen en je vragen te beantwoorden.

Wat kun je verwachten?

Als aankomend bachelorstudent krijg je een algemene introductie over alle faculteiten en de bacheloropleidingen aan de UM en inzicht in ons onderwijssysteem, probleemgestuurd leren (PGO).

Ook krijg je informatie over de vooruitzichten van het studentenleven in Maastricht en de gebruikelijke stappen die je moet doorlopen voordat je aan je studententraject begint (bijvoorbeeld Studielink.nl, huisvestingstips).

Aanmelden

Voor bachelor:

Onze online informatiesessies zijn uitsluitend beschikbaar tijdens het academiejaar, van september tot mei. De volgende bachelorsessie vindt plaats op 6 september om 18.00 uur CET.

Voor Master:

Onze online informatiesessies zijn uitsluitend beschikbaar tijdens het academiejaar, van september tot mei. De volgende mastersessie vindt plaats op 13 september om 18.00 uur CET.

Schrijf je hier in voor de komende
Bachelor Online Informatiesessies

Bekijk de campus online