•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag European Studies 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 26 apr 16:00
    Oraties & redes

Afscheidscollege prof.dr. Ernst Homburg

Titel van de rede: “Verhalen van de Oude Berg: Wetenschap, techniek, industrie en politiek in de Euregio”