•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 26 mrt 14:30
    - 18:00
    Voorlichtingsactiviteit

ITEM / Team GWO Informatiesessie: ‘Belastingverdrag BE-DU’

Op 26 maart 2019 organiseren het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM, Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen, GWO en de Euregio Maas-Rijn een informatiesessie over het verdrag ter voorkoming van dubbele belasting afgesloten tussen België en Duitsland uit 1967.

•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

• 17 apr 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

Verdiepingsdag Rechten - 17 april 2019

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag European Studies 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Abonneren op Agenda