• 3 okt

UCM - Verdiepingsdag - 3 oktober 2019

Tijdens een Verdiepingsdag krijg je informatie over de bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van het University College Maastricht (UCM).

• 1 nov

UCM - Verdiepingsdag - 1 november 2019

•   2122 nov
    Conferentie

ITEM jaarconferentie | “Bouwen aan een kennisplatform voor grensoverschrijdende samenwerking”

De tweedaagse ITEM-jaarconferentie 2019 wordt georganiseerd in samenwerking met de provincie Overijssel en heeft als thema ‘Bouwen aan een kennisplatform voor grensoverschrijdende samenwerking’ met op donderdag 21 november speciale aandacht voor ‘grensoverschrijdende zorg en veiligheid’.

• 3 dec

UCM - Verdiepingsdag - 3 december 2019