13 mrt

Maastricht Foundations of Law Colloquia

De capaciteitsgroep Grondslagen van het Recht nodigt u graag uit voor de volgende 'Maastricht Foundations of Law Colloquia' op 13 maart met spreker Giovanni Tuzet van Bocconi University.

Informatie over dit event is enkel in het Engels beschikbaar. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina voor meer informatie.

Lees ook

• 23 apr 25 jun

MCEL Seminars

The activities of the centre include regular organisation of academic conferences and workshops, as well as monthly research seminars to which high-level speakers are invited to discuss a specific topic in the field of EU law.

• 23 apr 31 dec

Globalization & Law Network Seminar Series 2023 - 2024

Het Globalisation & Law Network is samengesteld door een groep onderzoekers van de Universiteit Maastricht, met verschillende achtergronden, die vanuit een holistisch perspectief de rol van het recht in een globaliserende samenleving bestuderen. Uitgenodigde experts geven een presentatie over een...

• 24 apr

M-EPLI Talks

M-EPLI Talks bieden een forum om academisch werk en ideeën te delen. Deze bijeenkomsten vinden gedurende het studiejaar twee keer per maand plaats aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht.

Meer events