Alumnikring Londen

Welkom op de pagina van de Alumnikring Londen! De Alumnikring Londen komt een aantal keer per jaar bij elkaar voor verschillende activiteiten of gewoon om gezellig met elkaar te borrelen. Medewerkers van de Universiteit Maastricht (UM), studenten en de vele alumni die in en rondom Londen wonen, zijn frequente bezoekers van onze bijeenkomsten en hierdoor blijven we met elkaar in contact.

Bijeenkomsten zijn meestal in de pub 'Old Bank of England' in Fleet Street. Recente activiteiten die we hebben georganiseerd, zijn bijvoorbeeld een 'Mestreechter' pubquiz en een 'Jack the Ripper'-rondleiding. Ook in de toekomst willen we graag meer van deze activiteiten organiseren, waarbij input van onze mede alumni zeer welkom is. Alumni die werken en/of wonen in Londen, zijn automatisch lid van de Alumnikring Londen. Als je wilt deelnemen aan onze activiteiten, ben je van harte welkom en kan je reageren op de uitnodigingen die namens ons verstuurd worden door het UM Alumni Office.

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij onze bijeenkomsten!

Recente evenementen
Bijeenkomst Sinterklaas
UM Star Lectures

london

Contact:
  alumni@maastrichtuniversity.nl

Aantal leden: 1380

Geplande evenementen voor alumni

More event items
 • 26 okt 27 okt
  09:00 - 17:00

  ICON-S BENELUX inaugurele conferentie

  Crises, uitdagingen en de toekomst van het publiekrecht. 
  De nieuw opgerichte ICON-S Benelux Chapter organiseert haar inaugurele conferentie op 26-27 oktober 2023. De conferentie vindt plaats in Maastricht (NL), gehost door Universiteit Maastricht - Faculteit der Rechten, met een volledig...

 • 26 okt
  19:00
 • 27 okt
  17:00 - 18:30

  Maastrichtse privaatrechtelijke lezing 2023

  De Maastricht Privaatrecht Lezing, georganiseerd door de Maastrichtse afdeling Privaatrecht, is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij een vooraanstaande wetenschapper wordt uitgenodigd om een ​​lezing te geven over een onderwerp dat verband houdt met het brede vakgebied van het privaatrecht...

 • 30 nov
  13:00 - 17:00

  Actualiteiten EU-procesrecht

  Deze cursus, die van het Digi-Guard project deel uitmaakt, zal u op de hoogte brengen van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het EU-procesrecht.