• 18 jun
    Studievoorlichting

UCM - Experience Day - Juni 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 18 jun 14:00
    Promoties

Promotie Mw. Nicole Adams-Quackenbush, MSc

"The Influence of Guilt Presumptive Language on Investigative Interview Outcomes"

• 19 jun 16:00
    Promoties

Promotie Dhr. Matteo Bonelli, LL.M

"A Union of values; Safeguarding Democracy, the Rule of Law and Human Rights in the EU Member States"

•   2122 nov
    Conferentie

ITEM jaarconferentie | “Bouwen aan een kennisplatform voor grensoverschrijdende samenwerking”

De tweedaagse ITEM-jaarconferentie 2019 wordt georganiseerd in samenwerking met de provincie Overijssel en heeft als thema ‘Bouwen aan een kennisplatform voor grensoverschrijdende samenwerking’ met op donderdag 21 november speciale aandacht voor ‘grensoverschrijdende zorg en veiligheid’.

Abonneren op Agenda