12 mrt

University College Maastricht | Online Q&A

Overweeg jij om aan University College Maastricht te gaan studeren, maar heb je nog een aantal vragen? Kom dan naar deze online Q&A (via Instagram) en kom meer te weten over jouw mogelijkheden bij Universiteit Maastricht.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de online Q&A informeren onze recruiter en studenten jou over:

• De inhoud van het programma
  • Probleemgestuurd onderwijs
  • Extracurriculaire mogelijkheden (stage, studeren in het buitenland, honoursprogramma)
  • Studentenleven
  • Mogelijkheden na afstuderen
  • Hoe meld je je aan?

Er zal tijd zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Wij helpen jou de beste beslissing te nemen!

Lees ook

• 01 okt 01 jun

Circular Engineering | Meeloopdag

Benieuwd hoe het is om Circular Engineering te studeren? Kom dan naar de meeloopdag.

• 16 apr

Data Science and Artificial Intelligence | Master your Future

Wil je graag meer weten over de Masteropleidingen die de Faculty of Science and Engineering te bieden heeft? Dan nodigen we je uit voor ons speciale evenement "Master your Future". Tijdens dit interactieve programma krijg je niet alleen inzicht in onze verschillende masters.

• 16 apr

Natuurwetenschappen | Master your Future

Wil je graag meer weten over de Masteropleidingen die de Faculty of Science and Engineering te bieden heeft? Dan nodigen we je uit voor ons speciale evenement "Master your Future". Tijdens dit interactieve programma krijg je niet alleen inzicht in onze verschillende masters, maar kun je ook vragen...