23 mrt
13:00 - 14:00

MSc Imaging Engineering | Online info sessie

Ben je benieuwd naar onze master Imaging Engineering, maar kun je niet naar Maastricht komen? Doe dan mee met onze online informatiesessie.

Geavanceerde imagingtechnieken zijn als krachtige camera’s: in steeds meer detail onthullen ze wat het menselijk oog niet kan waarnemen. Deze technieken verscherpen onze blik op het lichaam en de wereld. Zo stimuleren we wetenschappelijke innovatie. Onze master Imaging Engineering maakt van jou een interdisciplinaire professional; een specialist in de wetenschap en techniek van imaging. Daarmee ga je een mooie carrière tegemoet. Je toekomstige werk kan een grote impact hebben op de wetenschap en de industrie, bijvoorbeeld bij het oplossen van misdaden, het verbeteren van medische scans, de ontwikkeling van sensoren voor zelfrijdende auto’s of voor de duurzame productie van voeding.

Kom meer te weten over onze master Imaging Engineering tijdens de informatiesessie. De online sessie begint met een presentatie van 30 minuten door studenten en docenten over de inhoud en programmastructuur van de master. De studenten delen daarnaast hun ervaringen over het studentenleven in Maastricht. In de laatste 30 minuten is er tijd om al jouw vragen te stellen.  

Vragen en contact

Mail ons als je nu al hebt over onze master Imaging Engineering: fse-master@maastrichtuniversity.nl

Lees ook

 • 01 okt 01 jun

  Circular Engineering | Meeloopdag

  Benieuwd hoe het is om Circular Engineering te studeren? Kom dan naar de meeloopdag.

 • 16 apr
  18:15 - 20:30

  Data Science and Artificial Intelligence | Master your Future

  Wil je graag meer weten over de Masteropleidingen die de Faculty of Science and Engineering te bieden heeft? Dan nodigen we je uit voor ons speciale evenement "Master your Future". Tijdens dit interactieve programma krijg je niet alleen inzicht in onze verschillende masters.

 • 16 apr
  18:15 - 20:30

  Natuurwetenschappen | Master your Future

  Wil je graag meer weten over de Masteropleidingen die de Faculty of Science and Engineering te bieden heeft? Dan nodigen we je uit voor ons speciale evenement "Master your Future". Tijdens dit interactieve programma krijg je niet alleen inzicht in onze verschillende masters, maar kun je ook vragen...