Rechten

Als alumnus/alumna van onze faculteit blijf je ook na je afstuderen verbonden met de faculteit. Je kunt dan deelnemen aan alumni-activiteiten en gebruik maken van onze alumnidiensten waaronder je alumni e-mailaccount. 

Het alumni office doet haar uiterste best de band met alumni levend te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld de alumnikringen die regelmatig leuke en interessante activiteiten organiseren zoals informele borrels, workshops, seminars en masterclasses. Op deze manier blijven alumni in contact met de universiteit en faculteit maar ook met mede-alumni en studenten. Tijdens bijeenkomsten kom je ook in contact met bedrijven, overheden en instellingen. Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

UM Alumnidag

UM Alumnidag 2019

Netwerken, borrelen, nostalgie en inspiratie. Dat is precies waar onze jaarlijkse Alumnidag voor staat. Op zaterdag 7 september 2019 vindt deze dag weer plaats in Maastricht.

Meer informatie over de alumnidag vind je hier

 

Evenementen voor alumni

Geen aankomende evenementen

UM Star Lectures 7 februari 2019 – lustrumeditie

Reserveer een plekje in je agenda voor deze speciale lustrumeditie. Het is namelijk precies 5 jaar geleden dat wij voor de eerste keer onze UM Star Lectures organiseerden.
Lees meer over de Star Lectures

Alumni Portaal

Het platform om in contact te blijven met UM alumni en je oude universiteit!

Altijd al willen weten waar jouw oud-klasgenoten terecht zijn gekomen? Ben je geïnteresseerd in alumni evenementen in jouw regio? Wil je in contact blijven met jouw Alma Mater? Meld je dan nu aan op het Maastricht University Alumni Portaal, een nieuw online platform dat jou de mogelijkheid biedt om in contact te blijven met Maastricht University en mede alumni. 

Alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid vertellen over hun studie en werkervaring. Klik hier om meer video's te bekijken

Een impressie van de UM Alumnidag 2018 bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. De Alumnidag vindt ieder jaar plaats op de tweede zaterdag in september.

FL_UM Alumni Day 2018