tapijn

Master's in Business and Economics

Ontketen je potentieel in een van onze master opleidingen 

De aanpak van Maastricht University School of Business and Economics (SBE) draait om kleinschalige onderwijs waarin we ons onderscheiden met een uitdagende leeromgeving met interactieve groepssessies. Al je vakken maken gebruik van Probleemgestuurd Onderwijs, met de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden - probleemoplossend denkvermogen, samenwerken en zelfsturend leren - om je optimaal voor te bereiden op de Europese en internationale kennismaatschappij.  

Onze studenten waarderen de kwaliteit van onze programma's en zetten onze businessschool op de eerste plaats in de Nationale Studenten Enquête (NSE), dit maakt SBE al drie jaar op rij de toonaangevende faculteit voor bedrijfs- en economieonderwijs in het land.  

Op deze pagina kun je ons uitgebreide aanbod aan masteropleidingen ontdekken. Weet je niet zeker welke opleiding het beste bij je past? Aarzel dan niet om deel te nemen aan een van onze informatiebijeenkomsten of om contact met ons op te nemen voor vragen of een adviesgesprek.  

Master informatiebijeenkomsten

Geïnteresseerd in masteropleidingen van de School of Business and Economics? Kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten in Europa en verdiep je in de masteropleiding van je keuze via de volgende evenementen.  

  1. Master Open Dag | schrijf je in voor de volgende Master Open Day

  2. Online infosessies| schrijf je in voor een online infosessie

Op zoek naar informatie?
Neem contact met ons op!
SBE rankings master landings pagina

Ontmoet onze studenten

Wil je iets vragen of bespreken met een van onze studenten? Op ons YouTube-kanaal beantwoorden onze masterstudenten een aantal van je meest prangende vragen! Praat je liever rechtstreeks met een van onze studenten? Hieronder vind je een overzicht van de studentenambassadeurs van SBE. De ambassadeurs helpen je graag verder met al je vragen. 

Praat met onze studentenambassadeurs!

Adres

Maastricht University
School of Business and Economics 
Tongersestraat 53 / Tapijnkazerne 11 
Maastricht 
043 38 82553

Vraag onze brochure aan
klik hier