• Samen op weg naar Next Generation Supply Chain Management

01-03-2019

In de provincie Limburg bevindt zich een fors aantal internationaal grote logistieke bedrijven evenals een groot aantal logistieke MKB-bedrijven en start-ups. Dit geldt met name in de regio Venlo. De logistieke sector in de provincie is dan ook van groot belang. Om een leidende positie te behouden is voortdurende innovatie nodig.  Daarom slaan Universiteit Maastricht en Provincie Limburg de handen ineen om de logistieke sector in de regio en Nederland verder te ontwikkelen met innovatieve supply chainoplossingen.

• CES online image

Get Involved! Information Market

11-01-2019

Informatiemarkt over extracurriculaire activiteiten in het Studenten Service Centrum.

• Food Innovation Awards Campus Venlo

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

23-05-2017

Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.