Nieuws

 • Samen op weg naar Next Generation Supply Chain Management

  01-03-2019

  In de provincie Limburg bevindt zich een fors aantal internationaal grote logistieke bedrijven evenals een groot aantal logistieke MKB-bedrijven en start-ups. Dit geldt met name in de regio Venlo. De logistieke sector in de provincie is dan ook van groot belang. Om een leidende positie te behouden is voortdurende innovatie nodig.  Daarom slaan Universiteit Maastricht en Provincie Limburg de handen ineen om de logistieke sector in de regio en Nederland verder te ontwikkelen met innovatieve supply chainoplossingen.

 • Food Innovation Awards Campus Venlo

  Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

  23-05-2017

  Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

 • MEBIT alumna Rodica Ernst wint NRO onderwijsprijs 2016

  MEBIT Alumna, Rodica Ernst wint NRO-onderwijsprijs 2016

  08-11-2016

  Op 2 november won Rodica Ernst (Udens College) en het META-team bestaande uit Plonie Nijhof (Hermann Wesselink College) en Joris Ghysels (Maastricht University) de NRO-onderwijsprijs voor hun onderzoek naar de zelf ontwikkelde META-methode.

 • TIER - homopoly

  TIER leidt Europees onderzoek naar sensibilisering rond homoseksualiteit

  27-10-2016

  Homo'poly draagt actief bij aan de ontwikkeling van de interculturele dialoog, tolerantie, de gendergelijkheid en de sensibilisering ten opzichte van homoseksualiteit.

Abonneren op Nieuws