• ITEM Stagiaires gezocht

Stageplaatsen beschikbaar bij ITEM per februari 2017

22-12-2016

Het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM is per februari 2017 op zoek naar versterking van haar team in de vorm van:  Stagiaire communicatie; Stagiaire 'Event organizer ITEM'; Stagiaire (1.0 fte) (Monitoring Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling).

• Bijeenkomst: ‘Limburg, mobiliteit en de wereld’

23-11-2016

Op 2 december a.s. organiseert Leonie Cornips, hoogleraar Taalcultuur in Limburg aan de Universiteit Maastricht, in samenwerking met Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg en Fontys Kenniscentrum Taal de bijeenkomst ‘Limburg, mobiliteit en de wereld’.

• Maarten Vink © Irma Collín featured image

Maarten Vink spreekt het Europees Comité van de Regio's toe

27-09-2016

Op 23 september jl. sprak professor Maarten Vink, co-directeur van MACIMIDE en lid van ITEM’s Wetenschappelijk bureau, het Europees Comité van de Regio’s toe tijdens de 10e bijeenkomst van CIVEX in Oviedo, Spanje.

• Heemels

Roermondse begraafplaats weerspiegelt levende stad

14-09-2016

Roermondse begraafplaats weerspiegelde sociale verhoudingen in de levende stad (Promotie Maurice Heemels).

• ERC beurzen voor drie onderzoekers Universiteit Maastricht

18-02-2016

De European Research Council (ERC) heeft aan drie onderzoekers van de Faculty of Arts en Social Sciences (FASoS) een beurs toegekend.