• 26 Aug

FHML-introductie bachelor Gezondheidswetenschappen - 2019

De facultaire introductie is een inleiding tot het studeren aan onze faculteit. Je maakt kennis met medestudenten en krijgt daarnaast uitleg over de organisatie van de faculteit, het gebouw waarin je gaat studeren en het onderwijssysteem.

De facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

•   2628 Aug 09:30

UCM - Introduction days 2019

During the UCM introduction days you will meet your fellow students and staff members, you will receive information about your study programme and the building.

• 26 Aug 10:00
    Study information

SBE Introduction Day (BSc EBE, FE, EOR)

Introduction day for all new BSc Economics & Business Economics, Fiscal Economics and Econometrics & Operations Research students.

• 26 Aug

FHML-introduction bachelor European Public Health - 2019

The Faculty Introduction is an introduction to studying at our faculty. During the introduction day you will meet your fellow students, you will receive information about your study, the faculty organisation, the building in which you will be studying, the teaching system, etcetera.

The Faculty Introduction is  mandatory for all students.

•   2627 Aug

FHML-introduction bachelor Medicine / ITM - 2019

The Faculty Introduction is  mandatory for all students.

• 27 Aug 08:30
    - 19:00

DKE - Bachelor's introduction day 2019

Receive valuable information about studying at DKE, make new friends before the start of the academic year and already get to know the city.

•   2729 Aug 09:30
    - 00:00

GSCMC - Introduction days 2019

During the GSCMC introduction days you will meet your fellow students and staff members, you will receive information about your study programme and our campus.

•   2729 Aug 09:30
    - 01:00

HFIM - Introduction days 2019

During the HFIM introduction days you will meet your fellow students and staff members, you will receive information about your study programme and our campus.

• 27 Aug

FHML-introduction bachelor Biomedical Sciences - 2019

The Faculty Introduction is mandatory for all students.

• 27 Aug 10:00
    Study information

SBE Introduction Day (BSc IB)

Introduction day for all new BSc International Business students.

Subscribe to Events