Heb jij ideeën over de toekomst van Europa? Sluit je dan aan bij de G30

Maastricht is klaar voor de toekomst van Europa. Of in ieder geval maken de stad en de UM zich klaar voor het verwelkomen van een burgertop over die toekomst. Vandaar onze vraag aan jou: ben jij er klaar voor om mee te denken over de toekomst van Europa?  

Sluit je aan bij de G30 en word onderdeel van een diverse groep van 30 studenten die samen werken aan de productie van een creatief werkstuk.

Unieke ervaring

Je gaat kennismaken met politici, beleidsmakers en visionaire leiders die je een schat aan kennis en inzichten bezorgen en je zult deelnemen aan workshops op het gebied van storytelling, verbeelden van alternatieve toekomsten, en creatieve expressie.

De G30 is jouw ticket naar een unieke ervaring in de geschiedenis van Europese democratie.  

Meer informatie is te vinden op de website van Studio Europa Maastricht.
Wees er snel bij want de deadline voor aanmeldingen sluit al op 17 oktober.

 

 

Dit is je kans
Sluit je aan bij de G30
Studio Europa G30 FB banner

Lees ook

  • Wat betekent het om te wonen, werken, ondernemen en leven in een stad en regio met een internationale universiteit. Wat merk je ervan en wat heb je er eigenlijk aan? We vroegen het aan Marcell Ignéczi. Hij kwam naar Zuid-Limburg om te studeren aan het Department for Knowledge Engineering van de...

  • Als patiënt in een ziekenhuis zie je dagelijks veel verschillende gezichten aan je bed: een verpleegkundige die je bloeddruk meet, een arts of verpleegkundig specialist die jou informeert over het zorgplan en een voedingsdeskundige die jou voorziet van het juiste eten en drinken. Hoewel al deze...

  • Het Children’s Rights Research team werkte aan een rapport dat laat zien hoe de Verenigde Naties de rechten van deze groep kinderen kan opnemen in haar monitoring- en rapportagecycli.