Master's Open Day locations

Universiteitssingel 50

Vervoer

Openbaar vervoer
Je kunt Maastricht bereiken vanaf Nederlandse treinstations of vanaf het internationale treinstation Luik-Guillemins of Aachen Hbf. Plan je reis via NS, Arriva of 9292.nl.

Auto
Zaterdagen zijn erg druk dus parkeren in de binnenstad raden we af. Je kunt gratis parkeren bij de Universiteitssingel 40 in Randwyck. Houd rekening met minimaal een half uur reistijd tussen de faculteiten in de binnenstad en de faculteiten in Randwyck. Informatie over parkeren in Maastricht, wegwerkzaamheden en een slimme parkeer-app vind je op maastrichtbereikbaar.nl.

Vliegtuig
Er zijn 8 internationale vliegvelden binnen 2,5 uur van Maastricht: Maastricht Aachen Airport, Eindhoven Airport, Amsterdam Airport Schiphol, Airport Weeze, Keulen Bonn Airport, Düsseldorf Airport, Brussels Charleroi en Brussels Zaventem.

disabilities

Toegankelijkheid

Ben je mindervalide en wil je onze Master Open Dag bezoeken? Neem dan tijdig telefonisch contact met ons op via 043 - 388 5272 (ma t/m do 11:00-13:00 uur) of per e-mail via disability@maastrichtuniversity.nl. Wij zorgen dan tijdens de open dag voor begeleiding in en rondom onze gebouwen.

Uiteraard biedt de UM ook tijdens de studietijd steun aan studenten met een functiebeperking.

Vrijthof

Maastricht

Maastricht staat bekend om de gezelligheid, het goede leven en het prachtige historische centrum. Het is een levendige en gastvrije stad met veel bezoekers afkomstig uit Nederlandse, Duitse, Vlaamse en Franstalige regio's.

Vanwege de kleinschaligheid van de stad is bijna alles op fietsafstand. Als thuisbasis van een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, kunstacademie en toneelschool, beschikt Maastricht over een grote en diverse internationale studentengemeenschap.

Maar je hoeft ons niet te geloven - kom ons bezoeken en verken Maastricht.

Snel naar
Niet ge- definieerd

Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via:
 study@maastrichtuniversity.nl

• Programma