16 jan 2015

Dies Natalis 2015

Op 16 januari 2015 viert de Universiteit Maastricht de Dies Natalis. Thema dit jaar is: ' Engaging Talent'.

Tijdens de viering worden vier bijzondere personen onderscheiden met een eredoctoraat voor de uitzonderlijke bijdragen die zij, direct of indirect, hebben geleverd aan academisch onderwijs en onderzoek. Onder hen Eurocommissaris Frans Timmermans en oprichter van Wikipedia Jimmy Wales. Voor meer informatie zie dit persbericht.

Traditiegetrouw worden ook de Wynand Wijnen Onderwijsprijs, de Proefschriftenprijs en de Studentenprijzen uitgereikt. Dit jaar worden niet alleen de beste masterscripties beloond, ook de beste bachelorscripties van 2014 krijgen tijdens het ochtendprogramma een prijs.

Geïnteresseerd in voorgaande jaren?
Meer academische zittingen