Voor afgestudeerden van de Universiteit Maastricht

UM Alumnidag 2019

Nostalgische conversaties, inspirerende verhalen en onverwachte ontmoetingen, gevolgd door drankjes en een BBQ in de tuin. Daar draaide de feestelijke UM Alumnidag 2019 om.

Alumniverhalen en ontmoetingen met start-ups

- scroll naar beneden voor foto's en video's - 

Op 7 september, 14.00 uur, stroomden meer dan 300 alumni richting de Franz Palm Lecture Hall van de School of Business and Economics. Na een kort welkomstwoord van prof. dr. Martin Paul, voorzitter College van Bestuur van de Universiteit Maastricht, genoten zij van een lezing van keynote speaker Patricia Vermeulen. Zij is CEO van Amref Flying Doctors NL en vertelde over haar ambities en carrièrepad.

Daarna woonden bezoekers van de UM Alumnidag twee rondes met verhalen van medealumni bij - van Jan Scheele's 'TedX-talk' tot Gauri van Gulik, die uitlegde hoe het is om je juridische opleiding in te zetten voor een goed doel. Daarnaast konden alumni tijdens een inspirerende beurs kennismaken met de gezichten achter verschillende Brightlands start-ups. De dag werd afgesloten in de tuin van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid - een afsluiting gevuld met plezier, muziek van alumnus Josh Island en hapjes & drankjes. Vanaf 19.30 uur konden alumni op eigen gelegenheid het PAS Festival bezoeken. Het was een geslaagd evenement!

Zien we je volgende editie?

Credits fotografie: Michel Saive en Quinten Tolboom.

Aftermovie

Promotievideo