Lezingen voor alumni in 13 steden en 4 landen

UM Star Lectures 2018

Trots kondig ik de UM Star Lectures aan, de lezingenreeks die inmiddels is uitgegroeid tot het hoogtepunt van het jaar voor onze alumnigemeenschap.

Onze 65.000 alumni zijn uitgevlogen over de hele wereld maar de band met hun Alma Mater houdt hen nog verbonden. Het doet me deugd dat er zoveel alumni actief bijdragen aan de ontwikkeling van hun oude universiteit door o.a.  de zittende studenten te begeleiden en inspireren, de universiteit te promoten in het buitenland en mee te denken aan de ontwikkeling van onze programma’s. Wij vinden het als universiteit heel belangrijk dit enorme gevarieerde en internationale netwerk te blijven voeden en te faciliteren.

Met de UM Star Lectures beogen  we onze alumni te inspireren; professoren houden recente thema’s tegen  het wetenschappelijke licht. We willen samen met hen herinneringen ophalen en de uitwisseling van ervaring en kennis bevorderen. De lezingenreeks, die dit jaar voor de 4e keer plaatsvindt, trekt jaarlijks vele honderden zowel recent afgestudeerden als oudere alumni en brengt interessante discussies teweeg die samen met een flinke dosis melancholie en bijzondere ontmoetingen  voor een onvergetelijke avond zorgen.

Prof. dr. Martin Paul
Voorzitter College van Bestuur

Lezingen voor alumni

Video: Waardevolle discussies, nostalgie en bijzondere ontmoetingen

UMSL18 Side Box