28 nov 18:30
- 22:00
Een kickstart voor je carrière

Utrecht: Coachcafé

Speciaal voor onze alumni in de omgeving van Utrecht, organiseert Maastricht University het Coachcafé. Hierbij ga je aan de slag met vragen als: wat zijn mijn talenten, hoe kan ik ze inzetten en waar word ik gelukkig van?  In drie rondes van elk drie kwartier kom je in gesprek met twee mede-alumni en een coach. Iedere ronde staat er één kernvraag centraal. Gedurende de avond spreek je dus drie coaches en zes medealumni.

Aan het eind van de avond ga je naar huis met nieuwe ideeën over je eigen toekomst, een scherpere blik over je mogelijkheden en onmogelijkheden en een concrete actie voor je volgende loopbaanstap. Daarnaast heb je je netwerk uitgebreid met professionals en mede-alumni die je in de toekomst verder kunnen helpen.

19.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur: Start coachcafé